Noi in Spania
 

Consultare în diaspora pe tema Proiectul de Ordonanță privind modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal și a Proiectului de Ordonanță privind plata defalcată a TVA

zoom Consultare în diaspora pe tema Proiectul de Ordonanță privind modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal și a Proiectului de Ordonanță privind plata defalcată a TVA

7 septembrie 2017

În atenția românilor care vor să revină în țară și să dezvolte afaceri proprii, în spiritul cunoașterii cadrului legal și a perspectivelor de adaptare al acestuia, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) a inițiat un proces de consultare cu reprezentanții organizațiilor și asociațiilor românești din diaspora, referitor la proiectul de Ordonanță privind modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal și proiectul de Ordonanță privind plata defalcată a TVA.

MRP are un dialog constant cu diaspora, realizând acțiuni de consultare periodică a acesteia pe teme de interes comun. Astfel, va integra sugestiile și propunerile primite din partea românilor din comunitățile emergente și le va transmite către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, inițiatorul modificărilor legislative.

O relație proactivă, corectă și transparentă între MRP și mediul asociativ, constituit din cetățeni români care trăiesc în afara granițelor tării, și participarea cu bună credință la acest proces a tuturor celor care vor să consolideze rolul și locul diasporei românești vor contribui la fundamentarea unor politici publice durabile și credibile în acest domeniu.

Sugestiile și observațiile pot fi trimise la adresa: cabinet.ministru@mprp.gov.ro

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: