Noi in Spania
 

Consiliul pentru Românii de Pretutindeni ne invită la dialog

zoom Consiliul pentru Românii de Pretutindeni ne invită la dialog

7 septembrie 2017

Consiliul pentru Românii de Pretutindeni organizează o reuniune cu reprezentanții comunității de români din Spania, pe 18 septembrie, de la ora 18.00, la sediul Ambasadei României la Madrid (Avenida Alfonso XIII nr. 157; stația de metrou Pío XII).

Scopul acestei întâlniri este de a discuta despre Congresul Românilor de Pretutindeni, rolul Consiliului Românilor de Pretutindeni și de a cunoaște problemele cu care se confruntă comunitatea noastră din Spania.

„Ne dorim să discutăm din experiența ultimului an, să transmitem comunității informațiile actuale privind organizarea viitorului Consiliu al Românilor de Pretutindeni pentru a semnala problematici din comunitățile de români și pentru a facilita schimbul de experiență și bune practici între comunitățile de români din diferite țări”, a transmis Niculina Saroz, vicepreședinta Consiliului Românilor de Pretutindeni.

Cetățenii interesați să participe la acest eveniment sunt rugați să se înscrie până la data de 10 septembrie, ora 18.00, prin e-mail la adresa presa.crp@gmail.com.

Locurile sunt limitate și, pentru respectarea măsurilor de securitate, accesul în Ambasadă se va face doar în urma confirmării participării și includerii pe lista de participanți confirmați. 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: