Noi in Spania
 

Reuniune RePatriot a oamenilor de afaceri români din țară și străinătate

zoom Reuniune RePatriot a oamenilor de afaceri români din țară și străinătate

7 septembrie 2017

Antreprenorii din Spania care doresc să participe la noua reuniune RePatriot a oamenilor de afaceri români din țară și străinătate (București, 4-8 octombrie) pot afla detalii despre eveniment și se pot înscrie pe pagina http://repatriot.ro/summit-repatriot-2017/.

În perioada 4-8 octombrie 2017, oameni de afaceri români de succes din țară și din Diaspora se vor întâlni pentru a lansa noi parteneriate strategice și de afaceri. Printre domeniile abordate în această ediție vor fi: high tech, turism și servicii, agribusiness și real-estate. Se va discuta despre fundamentele economice ale României, oportunități și riscuri asociate, precum și despre cum poate contribui RePatriot la o țară mai bună pentru toți românii, oriunde s-ar afla. Peste 100 de investitori și manageri de succes din Europa, Statele Unite ale Americii și Canada deja s-au înscris!

La lucrările Summit-ului vor fi invitați, alături de oameni de afaceri, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Parlamentului, ai administrației centrale și locale, reprezentanți din domeniul financiar-bancar, academic și cultural.   

Mesajul RePatriot, programul care își propune să atragă românii cu spirit întreprinzător de pretutindeni pentru a investi în țara noastră, este: România oferă oportunități de afaceri pe care împreună le putem valorifica! Investiți aici! Recomandați România ca destinație de investiții!

 

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: