Noi in Spania
 
alexandriongroup

Ambasadorul român s-a întâlnit cu primarul orașului Toledo

zoom Ambasadorul român s-a întâlnit cu primarul orașului Toledo

8 februarie 2018

Aflat în orașul Toledo cu ocazia inaugurării expoziției România în Primul Război Mondial, ambasadorul României în Regatul Spaniei, Gabriela Dancău, a avut, la 25 ianuarie, o întâlnire cu edilul orașului, Milagros Tolón.

Pe parcursul reuniunii a avut loc un schimb de idei privind posibilitățile de colaborare în diferite domenii. Astfel, pe lângă evenimentele în plan cultural, care ar putea fi organizate în anul Centenarului, s-a discutat despre posibilitatea organizării de misiuni economice și vizite bilaterale în scopul identificării de oportunități de investiții.

De asemenea, ambasadorul României a invitat autoritățile locale din Toledo să participe la demersurile Ambasadei de apropiere de comunitatea românească și de informare a acesteia pe diferite teme de interes, precum și la încurajarea acesteia de a participa la inițiativele și activitățile organizate și desfășurate în plan local. Edilul a exprimat interesul autorităților locale pentru implicarea activă a românilor în proiectele orașului.

Întâlnirea a creat premisele pentru o cooperare solidă între Ambasada României în Regatul Spaniei, Consulatul României la Ciudad Real (în a cărui circumscripție consulară se află Toledo), pe de o parte, și autoritățile locale din Toledo, pe de altă parte.

 

 

 

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: