Noi in Spania
 
alexandriongroup

Se fac înscrieri la concursul internațional de robotică și inteligență artificială RoboTEC

zoom Se fac înscrieri la concursul internațional de robotică și inteligență artificială RoboTEC

8 februarie 2018

Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare), în colaborare cu Universitatea Politehnică din Timișoara și companiile din sfera IT&C, desfășoară  cea de a patra ediție a concursului internațional de robotică și inteligență artificială RoboTEC (Robot Engineering Contest). Anul acesta, RoboTEC se va desfășura în perioada 23-25 martie, la Timișoara, și va avea 7 probe (3 probe noi față de ediția de anul trecut): Freestyle; Line Follower Classic; Line Follower Enhanced; Line Follower Turbo; Maze; Mega Sumo; Mini Sumo.

Înscrierile se fac până la data de 25 februarie 2018 pentru cetățenii europeni, prin completarea formularului de pe site: https://robotec.ligaac.ro/Registration/RegisterTeam.

Fiind destinat elevilor și studenților, se oferă participanților diferite premii, cazare, masă, transport în comun gratuit. Nu există taxă de participare.

Concursul de robotică și inteligență artificială RoboTEC, de talie internațională, va dezvolta interesul tinerilor pentru domeniul inteligenței artificiale, va încuraja schimbul de bune practici în domeniul roboticii și va determina interacțiunea tinerilor din alte țări cu orașul Timișoara.

Detalii privind înscrierea și participarea pot fi obținute la adresa https://robotec.ligaac.ro/

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: