Noi in Spania
 
alexandriongroup

Flori ce aduc raze de soare

zoom Flori ce aduc raze de soare

8 martie 2018

Asociația de femei „Rază de Soare” a adus din nou zâmbete pe fața a zeci de femei și nu numai.

Pe 3 martie a organizat un eveniment cu ocazia apropierii Zilei Internaționale a Femeii, la restaurantul Polo, din San Fernando de Henares, dăruind trandafiri tuturor reprezentantelor sexului frumos.  

„Am prezentat pentru prima dată grupul de copii Picături de soare, format din copiii membrilor asociației, coordonat de Luminița Porubin. De asemenea, i-am avut invitați pe membrii grupului folcloric Suflet Românesc, coordonat de Aura Ruminu”, ne-a spus Daniela Ramona Ene, președinta acestei asociații.

Și mai multă bucurie a adus asociația „Rază de Soare” când, la sfârșitul săptămânii trecute, a oferit trandafiri pacientelor de la secția de Oncologie din Hospital del Henares; bătrânilor de la un azil din San Fernando de Henares; unor asistente medicale de la Spitalul Universitar Príncipe de Asturias, din Alcalá de Henares.        

„După fiecare eveniment al nostru încercăm să sprijinim și un caz umanitar. De data aceasta, ne-am gândit că ar fi un gest frumos să oferim trandafiri în spitale, la un azil de bătrâni”, a adăugat Daniela Ramona Ene.

Pentru a putea ajuta și alte cazuri umanitare, „Rază de Soare” a creat un simbol al asociației, un breloc, ce poate fi achiziționat la prețul de 2 euro.

„Ne dorim ca și alte femei să ni se alăture și să ne sprijine în continuarea activității. Împreună suntem mai puternice”, a spus Daniela Ramona Ene.   

Asociația de femei „Rază de Soare” a fost înființată pe 23 noiembrie 2013, în Mejorada del Campo (Madrid). Este o asociație non-profit, apolitică, ce inspiră prin valorile pe care le împărtășește, prin misiune, viziune și originalitate, dezvoltarea și unitatea comunității românești.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: