Noi in Spania
 
alexandriongroup

Din Tarancón, la Fashion Week Madrid

zoom Din Tarancón, la Fashion Week Madrid

8 martie 2018

Pe 3 martie Pasarela Española Fashion Week de Madrid a prezentat a III-a ediție, la Museo del Traje.

Suntem în săptămâna dedicată femeii și de aceea prezentarea de modă a avut ca element central lupta împotriva violenței de gen. A fost prezentată de Fundación Elígete, alături de Miriam Díaz Aroca și Susan Villa.    

Firme de modă emergente au avut oportunitatea de a-și prezenta colecțiile atât de îmbrăcăminte de lux, cât și de bijuterii de alta gama. Între acestea, firme precum Imaginative Fashion, Zambrana’s, de Arroyo și Claudia Morar, membră a Asociației Hispano-Române din Provincia Cuenca, Hisparucuenca, cu colecția sa de bijuterii de lux, Intus Crystal, ne-a informat responsabila de Comunicare și relații cu presa din această asociație, Lavinia Gogea. 

„Am fost prezenți la Fashion Week pentru a o sprijini pe Claudia Morar. Claudia Cristina Morar este licențiată în Trabajo Social, din 2010 face voluntariat, promovând diferite proiecte cu caracter social. În 2013 a fost aleasă în conducerea asociației, ca purtător de cuvânt. Talentul ei artistic s-a remarcat în diferite lucrări și ateliere interculturale. În 2017 s-a definit ca om de afaceri în lumea bijuteriilor, înființându-și propria firmă, Intus Crystal”, ne-a transmis Lavinia Gogea.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: