Noi in Spania
 
alexandriongroup

Steagul României și tricouri cu însemnele Centenarului Marii Uniri, la semi-maratonul Rock 'n' Roll Madrid

zoom Steagul României și tricouri cu însemnele Centenarului Marii Uniri, la semi-maratonul Rock 'n' Roll Madrid

8 martie 2018

Pe tot parcursul anului 2018, România marchează, printr-o suită de evenimente organizate în țară și în străinătate, Centenarul Marii Uniri.

Un astfel de eveniment îl va reprezenta și cursa de semi-maraton, organizată duminică, 22 aprilie, de autoritățile spaniole, la Madrid, la care vor alerga membri ai Ambasadei României în Regatul Spaniei și ai Ministerului Afacerilor Externe al României, pe întreaga distanță de 21,1 km a cursei, purtând steagul României și tricouri cu însemnele Centenarului Marii Uniri.

Evenimentul este deschis tuturor celor interesați și care vor putea opta fie pentru participarea la semi-maraton în grupul de români, fie pentru susținerea acestuia pe traseu.

Persoanele care doresc să se alăture inițiativei Ambasadei României în Spania se pot înscrie pe website-ul evenimentului (http://www.runrocknroll.com/madrid).  

Pentru grupul suporterilor va fi stabilit, împreună cu Ambasada, un punct pe traseul cursei unde se vor putea întâlni, purtând steaguri și însemnele României, în vederea încurajării echipei românești.

Detalii suplimentare privind evenimentul pot fi obținute la adresa de e-mail: mihai.sirbu@mae.ro

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: