Noi in Spania
 
alexandriongroup

Social MAPP, o platformă ce permite interconectarea între mediul asociativ și cetățenii din Andaluzia

zoom Social MAPP, o platformă ce permite interconectarea între mediul asociativ și cetățenii din Andaluzia

29 mai 2018

Federația Asociațiilor de Români din Andaluzia FARA, împreună cu ONG Enclave Social și ONG Fenoma, a prezentat aplicația pentru telefonul mobil Social MAPP, ce facilitează persoanelor interesate numele și datele de contact ale asociațiilor care au ca obiect de activitate asistența imigranților din Andaluzia, având posibilitatea de a realiza căutarea după numele asociației, adresă, cele mai apropiate asociații de un anumit punct GPS, servicii oferite etc.

Evenimentul a avut loc în prezența doamnei Secretar de stat Lilla Boglarka Debelka și a altor doi reprezentanți ai Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Dl. Luis Vargas Martinez, Directorul Direcției Generale de Politici Migratorii, Ministerul de Justiție și Interior, Guvernul Andaluziei, Excelența Sa Domnul Consul general Radu Cătălin Mardare, Consul General al României și alte autorități publice și reprezentanți ai mediului asociativ din Andaluzia, ne-a informat Gabriela Stan, președinta Federației Asociațiilor de Români din Andaluzia, FARA, într-un comunicat.      

Social MAPP este o platformă ce permite interconectarea între mediul asociativ și cetățenii din Andaluzia, punând în evidență harta sectorului social din Andalucia.

Platforma este disponibilă pe pagina web în www.socialmapp.org și ca aplicație APP pentru telefoanele mobile, sisteme Android și  iOS, și se poate descărca gratis din Play Store sau aplicațiile similare.

Acest proiect a fost finanțat de Direcția Generală de Politici Migratorii, Ministerul de Justiție și Interior, Guvernul Andaluziei.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii:


  1. Gabriela Stan 29/05/2018

    Multe multumiri din partea FEDERATIEI FARA !