Noi in Spania
 
alexandriongroup

Se caută voluntari pentru a 77-a ediție a Târgului de Carte din Madrid

zoom Se caută voluntari pentru a 77-a ediție a Târgului de Carte din Madrid

10 mai 2018

Institutul Cultural Român de la Madrid lansează apelul de recrutare de voluntari pentru cea de-a 77-a ediție a Târgului de Carte din Madrid, ce se va desfășura în perioada 25 mai-10 iunie în Parcul Retiro din Madrid, și la care România va participa anul acesta în calitate de țară invitată.

Voluntarii vor lucra alături de echipa de organizare în perioada târgului și vor avea ocazia să interacționeze cu importante personalități ale scenei culturale românești și spaniole.

Voluntarii vor sprijini echipa de organizare îndeosebi în domeniul logistic: preluarea invitaților, oferirea de informații vizitatorilor, fotografierea evenimentelor ori permanența la standul României.

Printre criteriile de selecție se numără disponibilitatea de timp, experiența anterioară și cunoașterea limbilor română și spaniolă la nivel avansat.

Voluntarii interesați pot trimite pe adresa de e-mail icrmadrid@icr.ro o scurtă scrisoare de motivație la care vor atașa un Curriculum Vitae actualizat.

Calendarul apelului la candidaturi: termen-limită de depunere a candidaturilor: 15 mai;

perioada interviurilor: 16-18 mai; perioada formării voluntarilor: 21-22 mai; perioada de voluntariat: pe durata Târgului, în perioada 25 mai-10 iunie.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: