Noi in Spania
 
alexandriongroup

Tabere de vară în cadrul Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei

zoom Tabere de vară în cadrul Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei

7 iunie 2018

Din încredințarea Preasfințitului Părinte Timotei, Episcop al Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei, începând cu luna iulie a acestui an se vor desfășura în Peninsula Iberică opt tabere de vară, ne-a informat preotul Flavius Sebastian Sava, consilier în cadrul Departamentului de Tineret din Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei.    

Taberele sunt adresate copiilor, tinerilor și adulților din Diaspora, având un program bogat, oferind o modalitate plăcută și eficientă de petrecere a vacanței de vară sau a concediilor.

Programul va include: Sfânta Liturghie, ateliere de discuții pe diverse teme de interes în funcție de categoria de vârstă; discuții cu tematică duhovnicească, jocuri de tabără, de comunicare, de auto-cunoaștere, de team-building, seri speciale (teatru improvizat, film, muzică, poezie, obiceiuri și tradiții locale), rafting, echitație, orientare montană, precum și ateliere de pictură și multe altele.

Activitățile sunt concepute astfel încât fiecare participant să poată descoperi natura, jocul, respectul și comunicarea liberă, toate într-o atmosferă curată și sinceră.

Taberele din vara acestui an se vor desfășura în mai multe locații, după cum urmează:

Tabere de tineret: 10-35 ani

1. Lugo, 1-7 iulie;

2. Roquetas de Mar, 8-14 iulie;

3. Almería, 15-21 iulie;

4. Puertos de Tortosa-Beceite, 22-28 iulie;

5. Madrid (Brunete), 29 iulie-4 august;

Tabere tematice părinți-copii

1. Mănăstirea Vilaller, 8-14 iulie;

2. Mănăstirea Vilaller, 15-21 iulie;

3. Mănăstirea Vilaller, 22-28 iulie;

Detalii și înscrieri, la preotul Flavius Sava: tel 0034/ 643 184 212, 0034 686 473 855; sau pe tabere.eorsp@gmail.com; blog: taberedevaraeorsp.blogspot.com.es .

 

 

 

.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: