Noi in Spania
 
alexandriongroup

Sesiuni de informare despre proiectul Antreprenor Diaspora RO_ES, în Alicante și Roquetas de Mar

zoom Sesiuni de informare despre proiectul Antreprenor Diaspora RO_ES, în Alicante și Roquetas de Mar

5 iulie 2018

Asociația Hispano Română Salva în parteneriat cu HR Specialist și Power Net Consulting te ajută prin intermediul proiectului Antreprenor Diaspora RO_ES să accesezi fonduri nerambursabile în valoare de maximum 40.000 euro.

Proiectul are ca obiectiv principal încurajarea spiritului antreprenorial și generarea unui număr crescut de afaceri în cele șapte regiuni mai puțin dezvoltate din România. Acest obiectiv se va realiza prin măsuri de promovare a culturii antreprenoriale, sesiuni de formare specifică și prin acordarea de subvenții românilor din diasporă cu vârsta de peste 18 de ani, care pot face dovada domiciliului sau rezidenței în străinătate în ultimele 12 luni până la momentul înscrierii în grupul țintă și care doresc să-și înființeze o întreprindere în mediul urban, ne-a informat Ica Tomi, expert proiect.  

Dacă dorești să deschizi o firmă în România și nu dispui de banii necesari, profită de oportunitatea oferită de programul Diaspora Start Up! Participarea în proiect este total gratuită.

Vor fi sesiuni de informare de proiect la Alicante și Roquetas de Mar. Documentările din Alicante se vor desfășura în cadrul Parohiei Ortodoxe „Sfinții Martiri și Mărturisitori Năsăudeni”, în Edificio Montreal (blocul Pirámide; calle Doctor Sánchez San Julián, 8, bajo), sâmbătă, 7 iulie, de la ora 17, după vecernie, și duminică, 8 iulie, după liturghie.     

O nouă sesiune de informare cu privire la proiectul Antreprenor Diaspora RO_ES va avea loc în Roquetas de Mar, sâmbătă, 14 iulie, de la ora 19, la restaurantul Elegance (calle Luis Bonuel, 94). Seara se va încheia cu un spectacol folcloric susținut de Marilena Trifan și Macedon Botârlă, doi îndrăgiți interpreți din Ardeal.

Mai multe informații despre cele trei sesiuni de informare se pot obține sunând la numerele de telefon 662 548 092, 673 036 697, 642 901 364, 642 821 452; trimițând un mesaj pe adresele proyectos@asociacionsalva.org, salva@asociacionsalva.org; accesând www.asociacionsalva.org      

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: