Noi in Spania
 
alexandriongroup

Navighează cu DIGI în UE, fără trucuri

zoom Navighează cu DIGI în UE, fără trucuri

2 august 2018

De când a început să se aplice anul trecut normativa europeană cu privire la Roaming ca acasă, compania DIGI ne-a oferit cea mai bună propunere posibilă, cu aceleași avantaje dintotdeauna și fără să crească prețurile produselor sale. Ba chiar și-a îmbunătățit serviciile cu acumularea de mega ori prin lansarea produsului DIGI Ilimitado.  

Compania a lucrat pentru a ne putea oferi un serviciu de internet în Roaming pe teritoriul Uniunii Europene asigurând cea mai bună propunere în ceea ce privește prețurile, ca întotdeauna. 

De aceea, acum putem naviga în Roaming în UE cu toate produsele DIGI.

Și ca să nu pierdem timpul calculând giga pe care îi avem, cum ar trebui să facem în cazul altor companii, iată câți giga ne oferă toate produsele pe care le avem la dispoziție:     

Combo 5 – 1,00 GB

Combo 10 – 2,00 GB

Combo 15 – 4,25 GB

Combo 20 – 5,75 GB

Naveg@ 2GB – 1,50 GB

Naveg@ 5GB – 2,75 GB

Mini – 500 MB

Ilimitado 3 GB – 2,75 GB

Ilimitado 6 GB – 4,25 GB

Ilimitado 12 GB – 5,75 GB

200 MB Extra – 200 MB

1 GB Extra – 1,00 GB

Echipa DIGI știe că, deoarece este vară, este posibil să călătorim în Uniunea Europeană și că vom avea nevoie să navigăm pe mobil, la fel cum o facem în Spania. De aceea aplică #PorqueTúLoPediste. 

Ca în cazul tuturor produselor DIGI, ne oferă această noutate fără nici un fel de truc. Cunoscuta companie menține produsele la fel cum le știm, cu aceleași prețuri și avantaje, fără costuri suplimentare și fără trucuri.

Această îmbunătățire este pentru toți clienții, noi sau de ani de zile, cu cartelă prepay sau cu contract, cu orice DIGI Ilimitado, DIGI Combo sau DIGI Naveg@.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: