Noi in Spania
 
alexandriongroup

Fibra de la DIGI ajunge acasă la tine

zoom Fibra de la DIGI ajunge acasă la tine

1 noiembrie 2018

Compania de telefonie mobilă DIGI continuă să ne surprindă și după 10 ani de la înființare, oferindu-ne serviciul pe care îl cerem cel mai mult acum: Fibra. 

Dacă locuiți în Comunitatea Madrid vă puteți bucura în căminul dumneavoastră de un serviciu de internet cu fibră simetrică de 30 Mb pentru 25 €/lună și 500 Mb pentru 30 €/lună. 

Fibra de la DIGI nu ascunde nimic, nu sunt trucuri pe nicăieri:

- Prețul este pentru totdeauna, nu pentru trei luni sau pentru un an, iar în cazul în care compania îl schimbă, o face pentru a-l îmbunătăți pentru toți clienții.   

- Instalarea și router-ul Wi-Fi sunt incluse în preț. 

- Contractați ce doriți, combinați serviciul de internet în casă cu telefonul fix și cu cel mobil, cum vreți, fără penalizări. Totul este transparent.  

- Veți putea schimba produsul când doriți, pentru a vă controla cheltuielile în fiecare lună.  

- Nu sunt asteriscuri care să ascundă ceva sau explicații ce se pot vedea doar cu lupa.

În plus, fiind vorba de fibră simetrică, vă veți bucura și de maxima viteză de încărcare (subida) și descărcare (bajada), pentru a naviga, ca să vedeți conținuturi, să vă distrați cu jocuri on-line, să publicați și să trimiteți fișiere. 

În cazul în care aveți nevoie și de serviciul de telefonie fixă în casă, puteți să îl contractați începând cu 1€ pe lună, fie păstrându-vă numărul actual (portabilidad), fie cu unul nou. Taxa de linie este inclusă și, în plus, veți beneficia de serviciul de identificare a apelului fără cost adițional.     

Compania DIGI știe că pe lângă fibră avem nevoie și de telefonie mobilă, de aceea, la combinarea acestor două servicii ne oferă cea mai bună opțiune de pe piață. Dacă vom contracta MÓVIL + FIBRA, ne vom bucura de dublu de GB și de cel mai bun preț la produsele de telefonie mobilă, pentru totdeauna și fără trucuri. 

Pentru început, serviciul de fibră oferit de compania DIGI este disponibil în Comunitatea Madrid, urmând să ajungă și în restul Spaniei.

Poate fi contractat la punctele de vânzare și în magazinul virtual Digi, pe pagina web a companiei (https://www.digimobil.es/).

Ca să se bucure de serviciul Fibra de la DIGI (cu portabilidad sau nu), mulți români au apelat deja la un locutorio ce le-a câștigat încrederea de ani de zile: cel situat pe strada Sánchez Morate, 4, în Getafe.       

Dacă doriți să îl contractați și nu locuiți în Comunitatea Madrid, puteți să trimiteți solicitarea prin www.digiencasa.es, și veți fi informat când fibra DIGI ajunge acasă la dumneavoastră.   

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: