Noi in Spania
 
alexandriongroup

Târg de iarnă, colinde şi evenimente culturale la Ambasadă

zoom Târg de iarnă, colinde şi evenimente culturale la Ambasadă

7 decembrie 2018

Românii sunt aşteptaţi cu drag la Târgul de Iarnă de la Ambasadă de duminică, 9 decembrie! Cei care vor trece pragul Ambasadei noastre la Madrid (Avenida de Alfonso XIII, 157, Madrid; stația de metrou Pío XII), între orele 15.00 şi 20.00, se vor putea bucura de produse de artizanat, precum şi de colinde, expoziţie de pictură, lansări de carte şi revistă şi de o prezentare de costume populare.

Între alte puncte de pe agendă, la ora 15.30 va fi vernisajul expoziţiei de pictură „Din dragoste pentru oameni şi artă”, de Florian Ștefan, unul din artiştii plastici selecţionaţi în 2018 pentru cea de-a 53-a ediţie a „Premiului Regina Sofia de pictură şi sculptură”.

La ora 17.00 va avea loc prezentarea antologiei „Cercul poeţilor” (vol. II) de către ASARS / Asociación de Escritores y Artistas Rumanos de España, prin preşedintele Gelu Vlașin, în prezenţa celor 5 poeţi publicaţi (Eugen Barz, Rodica Alina Carceanschi, Marin Dumitrescu, Dragoș Cosmin Popa şi Mioara Carceanschi Rîșnoveanu). De la 17.30 ne vom bucura de o prezentare de costume populare, organizată de Roxana Irimia şi Elena Ninerică. De la 18.00 vom asculta colinde cu Cristina Maria Vlaşin, acompaniată de Alex Mercaş (chitară) şi Stelian Coteţ (percuție). La ora 18.45 și grupul de copii Do.Re.Mi ne va cânta colinde. La 19.00 vom avea ocazia să ascultăm colinde cu grupul AMMON (Elena Ninerică, Macedon Botârlă şi Ion Anghel). De la ora 19.30 Marilena Trifan ne va încânta și ea cu colinde.

***

AMMON şi Do.Re.Mi vor reprezenta România la festivalul internaţional de colinde organizat de Primăria Madrid, districtul Chamartín, pe 15 decembrie.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: