Noi in Spania
 
alexandriongroup

Echipa Pro România a terminat turul pe locul I în Liga Madrileña F-7

zoom Echipa Pro România a terminat turul pe locul I în Liga Madrileña F-7

24 ianuarie 2019

Pro România este echipa fondată în 2018 de un grup de tineri români din Arganda del Rey, Comunitatea Madrid. Activează în Liga Madrileña de F-7, mai precis în Liga Carabaña y Villar del Olmo, sponsorizată de doamna Alina Țurcaș și domnul Sergio Navarro, patronii firmelor Ferretería Natur și Desguaces Natur din Loeches – Madrid.

Echipa a terminat turul pe locul I în liga sus-amintită cu jocuri spectaculoase, apreciate de publicul prezent la meciuri. Golgheterii echipei se numesc Cercel Vasile Ionuț și Petrescu Andrei Barb, ne-a informat conducerea echipei, într-un comunicat.

Lotul folosit de antrenorul Neluțu Cîrlan în acest tur de campionat: Jecan Iosif Adrian, Iamandei Alexandru Ionuț, Pauci Gabriel, Pop Petru, Suciu Ghidion, Nedelea Valentin Lucian, Petrescu Andrei Barb (primul căpitan), Deac Cristian, Popa Lucian Cătălin, Stetca Stelian George, Cercel Vasile Ionuț (al doilea căpitan) și Micu Cosmin.

Scopul echipei este de a termina primii în liga în care activează și de a se impune ca o formație puternică în Liga Madrileña F-7. Pentru aceasta tratează fiecare meci cu multă dăruire și ambiție, căutând în același timp să-și îmbunătățească stilul de joc și disciplina sportivă.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: