Noi in Spania
 

Expoziția Made in Bucharest Creative Quarter, la Madrid Design Festival

zoom Expoziția Made in Bucharest Creative Quarter, la Madrid Design Festival

21 martie 2019

Cartierul Creativ din București este invitat de onoare la a doua ediție a Madrid Design Festival, cu expoziția Made in Bucharest Creative Quarter, ce are loc în perioada 15 februarie-31 martie la noul sediu al Institutului Cultural Român de la Madrid (Plaza del Cordón 1, bajo derecha, 28005 Madrid).

Expoziția își propune să demonstreze ce poate oferi Bucureștiul astăzi în termeni de industrii creative și inovație și investighează modul în care un cartier și comunitatea creativă formată în jurul acestuia pot îmbunătății percepția asupra unui oraș, dar și calitatea vieții de aici. Expoziția propune o plimbare imaginară pe străzile Cartierului Creativ din București și descoperirea poveștilor, a spațiilor, a ideilor și a oamenilor de aici.

Vizitatorul poate admira o foarte mică parte din creațiile celor care locuiesc și creează în această zonă din București: designerii, arhitecții, artiștii și creativii care definesc această zonă, precum și câteva dintre cele mai hip și inovative spații și businessuri din București.

Orarul de vizitare este de luni până joi, de la ora 10 la 20; vinerea, de la ora 10 la 17.  

Intrarea este liberă și gratuită.

Proiectul este inițiat de Institutul Cultural Român de la Madrid și realizat împreună cu The Institute, sub auspiciile Ambasadei României în Regatul Spaniei.

Cartierul Creativ, o inițiativă a The Institute – o organizație care își propune să susțină mișcarea industriilor creative din România – își propune să demonstreze potenţialul pe care industriile creative îl au în dezvoltarea comunitară, economică, dar şi în cea urbană pe termen lung.

Mai multe povești, idei, portrete și informații puteți găsi pe site-ul proiectului – www.cartierulcreativ.ro

 

 

 

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: