Noi in Spania
 

Concursul „Miss Romanian Beauty” alege cea mai frumoasă româncă din Spania

zoom Concursul „Miss Romanian Beauty” alege cea mai frumoasă româncă din Spania

16 aprilie 2019

Concursul de frumusețe „Miss Romanian Beauty”, împreună cu clubul BOOA, susținut de Rotusil, Toldos Mario Rivas, Nikol Beauty Salon și Nobiles, alege până pe 20 aprilie cea mai frumoasă româncă din Spania, oferind concurentelor o gamă largă de oportunități, ne-au informat organizatorii, într-un comunicat.

Miss Beauty Romania caută fete cu dorința de a face o carieră în lumea modei, sigure pe ele, luptătoare, cu atitudinea și calitățile necesare pentru a reprezenta România în orice circumstanță și eveniment internațional, fiind aceasta o poartă de lansare.

Toate beneficiile financiare acestui eveniment sunt destinate pregătirii și lansării celor 4 câștigătoare, în lumea modei, a pasarelei, televiziunii și teatrului.

Toate fetele care au trecut proba castingului, au avut și vor avea, până în ziua galei de pe 20 APRILIE, beneficii cum ar fi: profesori de modeling personali, consilieri nutriționiști, monitori de sport, sala de gimnastică gratuită și multe alte oportunități. De asemenea, vor participa la diferite activități ce vor fi de mare ajutor în special pentru fetele fără experiență în lumea modei, dar cu talent și dorința vie de emancipare în acest sens. Doritoarelor de o carieră în lumea modei li se oferă o experiență prin care vor învăța și vor munci în echipă pentru a trece prin toate activitățile din perioada concursului, o oportunitate ce echivalează cu orice curs profesional de modeling, ținând cont de colaborările cu diferite agenții de modă și mai mulți designeri, care vor fi prezenți în ziua galei, ne-au comunicat organizatorii.

În ziua galei, invitatul special, Liviu Vârciu, va prezenta cele 11 finaliste, ce vor avea marea oportunitate de lansare pe pasarelă. Gala din 20 aprilie va alege cele 4 finaliste cu ajutorul unui juriu profesional și modele cunoscute. La ora 19.00,  la clubul BOOA (Avda. España, 23, Coslada), va începe o serie de concerte ale unor interpreți români.  Pe scenă vor urca grupul AMMON ( Elena Ninerică, Macedon Boțârlă și Ion Anghel), artistul Alexandru Baltes (B.T.O.T.M ), cu un concert RNB, apoi publicul va putea asculta muzica jazz și soul cu artista de naționalitate rusă ANASTASIA. Seara de muzică va fi închisă de Liviu Vârciu, care va ține un concert cu cele mai prestigioase melodii ale sale.

Pasarela de modă va fi compusa din 3 probe:

1. CatWalk Show (Coregrafie oferită de Claudia Models Madrid )

2. Costume tradiționale (oferite de RoArt Marinela)

3. Costume de baie (oferite și create de Olivia Fernández Atelier)

4. Rochii de gală (oferite de designerul de modă româncă Olivia Fernández)

Juriul concursului MISS BEAUTY ROMANIA va fi format din 4 profesioniști din lumea modei, precum:

- Claudia Eyzaguirre (directoare la Claudia Models Madrid)

- Pietro Dolcemascolo (director în Pino Models Agency Madrid)

- Gabriela Cristea (model profesionist și influencer)

- Olivia Fernández (designer de modă)

- Irina Coman (administrator club BOOA)

Directorul juriului este Claudiu Mihai Bucur, unul din organizatorii Miss Beauty Romania.

În ziua evenimentului vor veni designeri de modă si diferite figuri importante din lumea modei românești și spaniole. Nu vor lipsi nici influencerii români și spanioli. De asemenea, vor fi și invitați speciali ca reprezentanți ai Ambasadei României, precum și reprezentanți ai Institutului Cultural Român.

Pe pagina de facebook Club BOOA Coslada și pe pagina web www.missbeautyromania.com fetele interesate găsesc toate regulile concursului,

precum și informații despre cele 3 etape ale concursului: cel on-line, cel prezențial și marea finală pe pasarela de modă.

 

 

 

                 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: