Noi in Spania
 

Pro România, campioană

zoom Pro România, campioană

25 aprilie 2019

Înființată de puțin timp, anul trecut, echipa Pro România se impune rapid în fotbalul F-7 din Comunitatea Madrid. Așa cum promitea la începutul anului, printr-un joc curat și puternic, printr-o disciplină sportivă ridicată, echipa cucerește primul loc și devine campioană în Liga Carabaña y Villar del Olmo F-7.

Beneficiind de sprijinul financiar al doamnei Alina Țurcaș și al domnului Sergio Navarro, patronii firmelor Ferretería Natur și Desguaces Natur din Loeches (Madrid), formația se putea numi campioană cu câteva etape înainte de terminarea campionatului, detașându-se de urmăritoare și terminând cu un avans clar de 14 puncte și un golaveraj impresionant, ne-a informat conducerea echipei, într-un comunicat. 

Printre golgheterii ligii găsim numele lui Petrescu Andrei Barb, Cercel Vasile Ionuț, Olar Dan Paul și Deac Cristian.

Antrenorul Neluțu Cîrlan a avut la dispoziție următorul lot de jucători: Jecan Iosif Adrian, Iamandei Alexandru Ionuț, Pauci Gabriel, Pop Petru, Nedelea Valentin Lucian, Suciu Ghidion, Popa Lucian Cătălin, Deac Cristian, Petrescu Andrei Barb (primul căpitan), Olar Dan Paul, Cercel Vasile Ionuț (al doilea căpitan) și Micu Cosmin.

Urmează o vacanță binemeritată, dar presărată cu jocuri în Cupă organizate de Federația Madrilenă F-7 și meciuri amicale cu scopul de a întări relațiile de joc și de a atrage noi jucători valoroși pentru ca echipa Pro România să-și mențină poziția în campionatul viitor.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: