Noi in Spania
 

Stand românesc la Târgul de Carte de la Madrid

zoom Stand românesc la Târgul de Carte de la Madrid

23 mai 2019

Institutul Cultural Român de la Madrid participă cu stand propriu la cea de-a 78-a ediţie a Târgului de Carte de la Madrid din parcul Retiro, care va avea loc în perioada 31 mai-16 iunie.

Motoul ediției din 2019 a Târgului de Carte de la Madrid este „Una historia a cada paso”. Țara invitată anul acesta la acest eveniment este Republica Dominicană.

La standul numărul 8 (intrarea Puerta de Madrid – Casa Árabe) se vor putea găsi și se vor putea achiziționa numeroase volume de traduceri de autori români publicate în Spania în ultimii ani, dar și o selecție de titluri în limba română, a informat Institutul Cultural Român de la Madrid. 

Programul târgului este de luni până vineri de la ora 11.00 la 14.00 şi de la 18.00 la 21.30; sâmbăta, duminica și în zilele de sărbătoare – 11.00-15.00 şi 17.00-21.30.

Iubitorii de carte care vor vizita Târgul de Carte de la Madrid vor beneficia de prețuri cu reduceri speciale. În plus, evenimentul este o excelentă oportunitate de a obține autografe de la cunoscuți scriitori, în fiecare zi organizându-se sesiuni de autografe la standurile editurilor și librăriilor.   

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: