Noi in Spania
 

Avem un primar și un consilier români în Spania

zoom Avem un primar și un consilier români în Spania

6 iunie 2019

După alegerile municipale de pe 26 mai, Aurel Truță, primul și singurul primar de naționalitate română din Spania, și Simona Drăgan, care s-a aflat la numărul 6 pe lista de candidaturi ale Partidului Popular din Calatayud (Zaragoza), au fost realeși.   

În Páramo de Boedo (Palencia) Aurel Truță (PP) a obținut 74,68% dintre voturi.    

„După 4 ani în fruntea Primăriei localității Páramo de Boedo (Palencia), am candidat din nou și am reușit să obțin împreună cu echipa 4 consilieri dintr-un maximum de 5.

Cu această ocazie doresc să transmit atât tuturor românilor din diaspora, cât și celor din România, multă încredere și ambiție în tot ceea ce realizează. Am dovedit încă o dată că, indiferent de situație și de locul în care te afli, dacă îți faci treaba bine ești apreciat după rezultate și lucrurile realizate.  

Doresc să vă transmit că sunt mândru că sunt român și încă o dată mulțumesc pentru aprecierile dumneavoastră”, a scris Aurel Truță, pe pagina sa de Facebook.

Simona Drăgan se numără printre cei nouă consilieri obținuți de PP în Calatayud la alegerile locale din acest an.

„Vreau să continui să contribui la îmbunătățirea calității vieții în orașul nostru și în următorii patru ani”, ne-a declarat Simona Drăgan.      

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: