Noi in Spania
 

Închiderea tunelului Recoletos modifică traiectoria liniilor C1, C2, C7, C8 și C10

zoom Închiderea tunelului Recoletos modifică traiectoria liniilor C1, C2, C7, C8 și C10

6 iunie 2019

Tunelul de Cercanías Recoletos s-a închis pe 2 iunie pentru lucrări de renovare între stațiile Atocha și Chamartín. Modernizarea sa va dura până în noiembrie, iar până atunci liniile C1, C2, C7, C8 și C10 au traseele modificate. 

Tunelul din Sol rămâne operativ pentru a se putea călători între Nuevos Ministerios și Chamartín. S-a activat un serviciu special de autobuze EMT, cu stație în Recoletos.

De asemenea, s-a stabilit un plan alternativ de transport în Cercanías pentru a se asigura mobilitatea călătorilor.   

Astfel, dacă originea sau destinația este Nuevos Ministerios și următoarele stații, călătorii trebuie să schimbe trenul prin Sol.  

În cazul în care originea sau destinația este Recoletos, trebuie să luăm trenul până în  Nuevos Ministerios sau Atocha, iar de aici folosim serviciul special de autobuze EMT.

Spre terminalul T4 din aeroportul Barajas, trenurile de pe liniile C1 și C10 circulă doar între stațiile Chamartín și Aeropuerto T4 cu frecvența obișnuită.       

Pe linia C10 din Villalba, trenurile circulă numai între stațiile Villalba-Atocha cu frecvența obișnuită.    

Pe linia C8 din Cercedilla, trenurile circulă doar între stațiile Chamartín și Cercedilla după programul regulat. Pentru restul stațiilor se pot folosi serviciile liniei C2.

Pe liniile C1 și C7, trenurile circulă doar între stațiile Chamartín, Las Rozas, Príncipe Pío și Atocha cu frecvența obișnuită. 

În Corredor del Henares, pe liniile C2, C7 și C8, trenurile circulă doar între stațiile Atocha și Alcalá de Henares, la intervale de 10 minute și între Atocha și Guadalajara la fiecare 20 de minute.  

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: