Noi in Spania
 
alexandriongroup

Dor Român, campioană în Liga de Fútbol 7 din Arganda del Rey

zoom Dor Român, campioană în Liga de Fútbol 7 din Arganda del Rey

20 iunie 2019

Pe 9 iunie, odată cu finala Cupei, s-a tras cortina peste ediția 2018-2019 a Ligii de Fotbal 7 din Arganda del Rey. Spre meritul său, echipa Dor Român este pentru a doua oară consecutiv campioana Ligii. De menționat că finala a pierdut-o dramatic după „loteria penaltiurilor”, în prezența unui public numeros și înflăcărat.

Dor Român punctează și la capitolul „Individualități” prin Jecan Iosif Adrian, cel mai bun portar al Ligii, și prin golgheterul Lup Gheorghe, care, cu 47 de reușite, este pentru a doua oară în fruntea marcatorilor. Tot pe lista marcatorilor găsim și numele Micu Cosmin și Cercel Vasile Ionuț.  

„Putem spune că a fost bucurie, dar și tristețe în tabăra celor de la Dor Român, care vor să impresioneze și în ediția viitoare a Ligii și să se revanșeze și în Cupă”, ne-a transmis conducerea echipei de fotbal Dor Român, într-un comunicat.

Lotul care a reușit această performanță este format din: portarii Jecan Iosif Adrian, Ramírez Santero Alberto și Preda Răzvan Aurel: fundașii Micu Cosmin (al doilea căpitan), Peter Darius Vasile (primul căpitan), Băcăran Napoleon Ionuț – „Aurel”, Iamandei Alexandru Ionuț, Ilenei Adrian, Scurtu Vasile, Miklos Norbert Alexandru, Leonte Silviu Laurențiu; mijlocașii Abad Nombela Ignacio Julio „Chete”, Deac Cristian, Cercel Vasile Ionuț, Petrescu Barb Andrei, Milea Andrei și Boyte Liviu Daniel; înaintașii Lup Gheorghe, Leonte Gheorghe și Turcu Flavius Ioan, pregătiți de principalul Neluțu Cîrlan și secundul Amariei Silviu Remus.

Dor Român va intra în vacanță până la 1 iulie. După această dată va suna iar adunarea și vor începe amicalele și maratoanele din această perioadă în vederea menținerii poziției pe care această merituoasă echipă o deține de doi ani.   

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: