Noi in Spania
 
alexandriongroup

Fibra oferită de DIGI ajunge la Valencia

zoom Fibra oferită de DIGI ajunge la Valencia

18 iulie 2019

Serviciul de fibră optică oferit de compania de telecomunicații DIGI, lansat pe piață la sfârșitul anului trecut, este deja disponibil în provincia Valencia cu aceleași condiții cu care s-a dezvoltat până acum.  

Provincia Valencia s-a unit celorlalte zone din Spania unde deja se putea contracta serviciul de fibră de la DIGI: Comunitatea Madrid și provinciile Guadalajara, Castellón, Almería și Zaragoza, a informat compania, într-un comunicat de presă. Astfel, clienții interesați de fibra de la DIGI pot deja să contracteze serviciul la punctele de vânzare ale operatorului în provincia Valencia și pe pagina web (https://tienda.digimobil.es/). 

Prețurile produselor de fibră sunt aceleași ca și în restul zonelor din Spania unde se oferă – 30 Mb pentru 25 de euro pe lună și 500 Mb pentru 30 de euro pe lună. De asemenea, contractând móvil + fibra, clienții se bucură de dublu de giga și de un preț îmbunătățit în serviciul de telefonie mobilă, la fel ca în restul zonelor. 

În cazul în care avem nevoie și de serviciul de telefonie fixă în casă, putem să îl contractăm începând de la 1 euro pe lună, fie cu trecerea de la altă companie, cu păstrarea numărului actual, fie cu unul nou. Plata liniei este inclusă și, în plus, ne vom bucura de serviciul de identificare a apelului, fără cost adițional.

Contractarea serviciului de fibră se poate combina și cu cel de telefonie mobilă, astfel beneficiind de dublu de date și de un preț îmbunătățit. Astfel, clienții pot să contracteze produsele cele mai apreciate ale companiei DIGI cu 40 GB date. În plus, pot să schimbe produsul când vor ca să își controleze cheltuielile lunare, fără să fie penalizați și în condiții de transparență totală. 

Clienții interesați să contracteze serviciul de fibră oferit de compania DIGI în zonele în care încă nu s-a implementat pot să lase o solicitare pe www.digimobil.es/avisarme, iar compania îi va contacta când fibra va ajunge în zona lor. 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: