Noi in Spania
 

Patrimoniul Mondial UNESCO din România, prezentat la Sevilia

zoom Patrimoniul Mondial UNESCO din România, prezentat la Sevilia

18 iulie 2019

Expoziţia Patrimoniul Mondial UNESCO din România, semnată de fotograful Florin Andreescu, a fost vernisată, pe 1 iulie, la sediul Primăriei din Sevilia,  în prezenţa domnului Bogdan Mihai Stănescu, Consulul general al României la Sevilia, și a reprezentanţilor Primăriei din Sevilia. 

Deschisă până pe 14 iulie, expoziția a prezentat raritatea și frumusețea monumentelor istorice și de cult românești incluse în lista Patrimoniului Mondial UNESCO, din perspectiva artistică a fotografului român. Publicul a avut ocazia să reflecteze asupra prezentului, dar și asupra trecutului siturilor culturale românești și să descopere valorile cultural identitare românești surprinse și încadrate atât de spectaculos de ochiul profesionist al lui Florin Andreescu. Această expoziţie a oferit o imagine revelatoare de ansamblu a patrimoniului cultural românesc.

Evenimentul a fost organizat de Institutul Cultural Român de la Madrid, împreună cu Consulatul General al României la Sevilia, în colaborare cu Primăria din Sevilia.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: