Noi in Spania
 

Tomelloso i-a adus un omagiu sportivului Claudiu Mihăilă

zoom Tomelloso i-a adus un omagiu sportivului Claudiu Mihăilă

1 august 2019

Municipiul Tomelloso (Ciudad Real), prin Primăria sa, i-a adus un omagiu expertului în diferite ramuri de arte marțiale Claudiu Mihăilă, pentru succesele obținute recent la Campionatul Mondial de Kung Fu, din China – medalie de aur la arme și taolu. Alături de familie, prieteni și elevi de la școala sa, a primit un meritat omagiu în salonul de ceremonii al Primăriei, din partea primarului orașului Tomelloso, Inmaculada Jiménez, și a echipei sale de guvernare.  

I-a fost prezentat CV-ul plin de premii, „dar, ceea ce este cel mai important, a spus primarul, este că reprezintă atâta lume care îl însoțește, îl admiră și îl iubește”, a informat publicația La Voz de Tomelloso.            

Originar din Sighișoara, maestrul și campionul Claudiu Mihăilă locuiește de 20 de ani în Tomelloso. Aici a înființat școala Ezsf Wulang Tai Chi Tomelloso pentru practicarea a  diferite stiluri, între care Hapkido, Taekwondo și Wushu (Tai Chi Chuan stilul Chen și Wudang).       

Pe lângă succesul obținut la cel mai recent Mondial, în largul său curriculum se remarcă Subcampionatul Mondial stilul Chen în 2017; locul III la același campionat, la sabie; campion în România la sabie, stilul Chen în 2018 și 2019; campion în România la Wushu Tradicional (Tai Chi) în 2018 și 2019 și campion în Italia la Kung Fu în 2019, în luptă Tui Shou. A primit și premiul Dragón Awards în Germania și Italia pentru cel mai bun instructor de arte marțiale chinezești, în 2019; medalia Păcii în India și Brazilia, în 2019, și certificatul de Apreciere a Grupului Internațional Royal Society Group, în 2019.                

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: