Noi in Spania
 
alexandriongroup

Spectacolul Lacrimile inimii mele, organizat de asociația Muntenia

zoom Spectacolul Lacrimile inimii mele, organizat de asociația Muntenia

24 octombrie 2019

Asociația Muntenia a organizat sâmbătă, 12 octombrie, și duminică, 13 octombrie, spectacolul Lacrimile inimii mele.   

Apogeul sfârșitului de săptămână trecut au fost cele patru ore de cântec, joc și voie bună în care membrii asociației Muntenia, împreună cu protagoniștii Lucia Dumitru, grupul vocal Sfântul Pantelimon și invitata specială Jeny Nicolau, au cântat și au jucat pentru publicul prezent.

Locația aleasă a fost, încă o dată, Casa de Cultură din Torrejón de Ardoz, ca punct de întâlnire pentru sutele de români cu dor de casă stabiliți în regiunea Madridului și nu numai.

„A fost un eveniment cultural important pentru întreaga comunitate de români stabilită în Corredor del Henares și nu numai. Publicul a avut ocazia de a petrece românește la acest spectacol cu intrare liberă, organizat de asociația Muntenia”, ne-a declarat Flori Chiriță, președinta acestei active asociații.

Organizatorii au contat pe sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, prin finanțarea pe care au primit-o pentru achiziționarea echipamentelor de sunet necesare. Astfel, ansamblul folcloric Muntenia contează de acum încolo pe echipament profesional marca Dynacord, pentru a ne putea oferi în continuare spectacole în care să ne aline dorul de acasă.     

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: