Noi in Spania
 
alexandriongroup

Madrid: Parcarea autovehiculelor fără etichetă ECO, limitată în zona SER de la 1 ianuarie

zoom Madrid: Parcarea autovehiculelor fără etichetă ECO, limitată în zona SER de la 1 ianuarie

19 decembrie 2019

Cei 42.000 de proprietari de autovehicule A vor primi începând cu săptămâna aceasta o scrisoare în care vor fi informați cu privire la noua normativă care nu le va permite să își parcheze mașinile în zona Servicio de Estacionamiento Regulado (SER) începând cu 1 ianuarie 2020.   

Această interdicție va afecta exclusiv autovehiculele care nu au eticheta ECO de la Direcția Generală de Trafic (DGT) deoarece folosesc combustibil diesel și sunt înmatriculate înainte de 2006 ori sunt pe benzină și sunt înmatriculate înainte de anul 2000.

Această nouă măsură, prevăzută în Ordenanza de Movilidad Sostenible, prevede o excepție: proprietarii de autovehicule fără eticheta ECO, numite și A, vor putea parca pe locurile de serviciu regularizat doar din cartierul unde sunt înregistrați (empadronados).

Această limitare apare în Planul A de calitate a aerului, aprobat de anterioara conducere a Primăriei Madrid, în octombrie 2018, și este considerat o măsură de adaptare a normelor SER la criteriul de calitate a aerului.   

Nerespectarea normativei menționate anterior duce la aplicarea unei amenzi de 90 de euro (45 dacă plata se face înainte de trecerea a 20 de zile naturale).

Aproape 1.000 de cetățeni care au autovehicule de tipul menționat au fost informați cu privire la această restricție prin e-mail, deoarece Primăria Madrid nu are adresa acestora.

Informații pe această temă sunt distribuite și prin intermediul a 50.000 de pliante, ce au fost puse de cele două firme care gestionează SER Madrid pe parbrizele mașinilor fără eticheta ECO și sunt parcate pe locurile de parcare regularizată. Parchimetrele SER prezintă pe ecrane acest mesaj pentru a avertiza proprietarii acestor mașini că nu pot parca. Această informație este publicată și pe ecranele informative de pe Calle 30.  

 

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii:


 1. Camila Rodela 14/09/2020

  Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
  (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
  (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
  (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
  (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
  (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
  (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
  (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
  (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
  (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
  (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
  ogagakunta@gmail.com