Noi in Spania
 

Se reia progresiv activitatea cu publicul la ghișeul Secției Consulare Madrid

zoom Se reia progresiv activitatea cu publicul la ghișeul Secției Consulare Madrid

25 mai 2020

Secția Consulară Madrid își reia activitatea de lucru cu publicul la ghișeu, de o manieră progresivă și în concordanță cu măsurile impuse de autoritățile spaniole în perioada stării de urgență, a anunțat Biroul de presă al Ambasadei țării noastre în Spania, într-un comunicat. Activitatea cu publicul la ghișeu se va relua exclusiv pe bază de programare, începând cu 26 mai 2020.

Va fi acordată prioritate persoanelor ale căror programări au fost anulate ca urmare a decretării stării de urgență. Acestea vor fi contactate de Secția Consulară Madrid în vederea obținerii unei noi programări. Ulterior prelucrării cererilor menționate anterior, sistemul de programări http://www.econsulat.ro va fi disponibil pentru ceilalți solicitanți de servicii.

Pentru orice altă solicitare urgentă, care nu suportă amânare, cetățenii sunt rugați să transmită un e-mail la madrid.programari@mae.ro, urmând să fie contactați în vederea programării.

Activitatea cu publicul se va desfășura cu respectarea strictă a reglementărilor în vigoare și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor adoptate de autoritățile spaniole și române cu scopul combaterii Covid-19:

Accesul în incinta Secției consulare se va face doar pe bază de programare prealabilă și în funcție de capacitatea maximă de procesare a cererilor, astfel încât să se evite aglomerația. Cetățenii sunt rugați să respecte ora programării și să se asigure în prealabil că sunt în posesia tuturor documentelor necesare, pentru a evita deplasările repetate.

Pe durata prezenței la sediul Secției consulare, se va respecta în permanență distanța de siguranță de cel puțin 2 metri între persoane. Este obligatorie utilizarea măștilor și a mănușilor de protecție. Cetățenii sunt rugați să se conformeze indicațiilor personalului consular și ale angajaților însărcinați cu paza și menținerea ordinii, pentru respectarea condițiilor de siguranță.

„Combaterea acestei pandemii depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că măsurile adoptate au ca prioritate protejarea dumneavoastră și a sănătății publice”, se mai transmite în comunicatul Ambasadei noastre în Spania.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: