Noi in Spania
 

Consulat itinerant în Palma de Mallorca

zoom Consulat itinerant în Palma de Mallorca

2 noiembrie 2017

Ambasada României în Spania aduce la cunoștința cetățenilor români rezidenți în Insulele Baleare că în perioada 9-11 noiembrie 2017 se va organiza un nou consulat itinerant în Palma de Mallorca, în cadrul căruia se vor procesa titluri de călătorie, acte de stare civilă și acte notariale.

Activitatea cu publicul se va desfășura la Casal del Inmigrantes, C/Eusebio Estada número 48, Palma, după următorul program:

- 9 noiembrie, între orele 10.00-18.00 se vor procesa titluri de călătorie;

- 9 noiembrie, între orele 10.00-18.00 se vor procesa acte notariale;

- 10 noiembrie, între orele 10.00-15.00 se vor procesa cererile pentru actele de stare civilă și se vor elibera documentele aduse de la Barcelona;

- 11 noiembrie, între orele 10.00-14.00 se vor elibera actele notariale preluate în cursul zilei de 9 noiembrie.

Atenție! Activitatea se va desfășura numai pe bază de programare prealabilă, ceea ce presupune să vă adresați în mod direct consulatului până cel mai târziu la data de 5 noiembrie 2017. Solicitarea de programare o puteți face doar la adresa de e-mail barcelona@mae.ro. Cei care doresc obținerea certificatelor de stare civilă (naștere, căsătorie,deces) trebuie să înregistreze cererea direct pe pagina de internet www.econsulat.ro și să comunice Consulatului de la Barcelona codul cererii.

În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este absolut necesar să se aducă modelul în format electronic, iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare.

Nu se acceptă fotografiile care nu corespund criteriilor legale (3 cm X 4 cm, cu bandă albă de 7 mm în partea de jos)!

Cererile care nu respectă aceste condiții nu vor fi luate în considerare!

Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este absolut necesar să dețineți acte de identitate românești, valabile și să aveți copii după absolut toate documentele.

Se atrage atenția că din motive organizatorice nu se poate face nici un fel de excepție de la aceste reguli.

Atenție! Nu se preiau cereri pentru pașapoarte!

Pe pagina de internet a Consulatului, barcelona.mae.ro, găsiți informații despre serviciile consulare. 

 

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: