Noi in Spania
 

Consulat itinerant în Tenerife şi Gran Canaria

zoom Consulat itinerant în Tenerife şi Gran Canaria

25 aprilie 2019

O echipă a Secției Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei se va deplasa în Tenerife şi Gran Canaria, în perioada 3-6 iunie 2019, pentru a furniza servicii și asistență consulară cetățenilor români aflați în zonă.

Cetățenii interesați sunt rugați să solicite programare până la 24 mai 2019, la adresa de e-mail: madrid.itinerant@mae.ro.

Mesajul prin care solicitați programare trebuie să conţină: numele și prenumele, serviciul consular solicitat, un număr de telefon la care puteți fi contactat și în care din insule veţi depune cererea (Tenerife sau Gran Canaria).

Programul consulatului itinerant:

- 3 şi 4 iunie: Tenerife (Escuela de Seguridad y Convivencia: Calle Beneharo las Nieves, Tenerife – Aula 7)

- 5 şi 6 iunie: Gran Canaria (Consulatul Onorific al României în Insulele Canare: Alférez Quintana Suarez, nº 18, Telde, 35200 Las Palmas)

Vor fi efectuate următoarele servicii consulare: acte notariale (procuri, declarații, adeverințe consulare, obțineri acte extrajudiciare etc.), preluare dosare prima carte identitate pentru minori care au împlinit vârsta de 14 ani, înscrieri acte stare civilă, titluri de călătorie, paşapoarte electronice.

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: