Noi in Spania
 

Ofertă de muncă la cules căpșuni

zoom Ofertă de muncă la cules căpșuni

14 ianuarie 2019

 

De peste 15 ani firma Masia angajează personal din România pentru campania de cules căpșuni. În total contractează în jur de 500 de persoane, multe revenind an de an.

Reprezentanți ai firmei au contactat Ambasada României la Madrid pentru a informa autoritățile noastre că este nevoie de mai mulți angajați, ca urmare a creșterii firmei, unde în prezent se cultivă atât căpșuni, cât și zmeură. Firma Masia caută 200-300 de noi lucrători.

Campania va dura din februarie până în iunie, existând posibilitatea ca lucrătorii să revină în octombrie, pentru plantări, și să repete angajarea în fiecare an.    

Se oferă cazare, fără nici un cost pentru angajat; un salariu de 42,02 euro (brut) pe zi și sporuri în funcție de implicarea și productivitatea fiecărui lucrător. Firma organizează gestionarea călătoriilor dus-întors, plătind una dintre ele.

Reprezentanții firmei Masia țin să informeze că, în cazul unei probleme de orice tip, lucrătorii au întotdeauna la dispoziție persoane la care să apeleze, li se pun la îndemână numere de telefon, la care se răspunde atât în spaniolă, cât și în română.

Solicitanții trebuie să contacteze firma până la 31 ianuarie prin intermediul adresei de e-mail rrhh@masiaciscar.es

Mai multe informații, pe https://ec.europa.eu/eures/eures-searchengine/page/main?lang=es&app=4.1.1-build-1#/jv-details/MTcxNzY3IDEwMg

          

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: