Noi in Spania
 
alexandriongroup

A violat cinci fetițe, le-a filmat, iar înregistrările le-a distribuit și altor pedofili

zoom A violat cinci fetițe, le-a filmat, iar înregistrările le-a distribuit și altor pedofili

8 august 2018

„Unul dintre prădătorii cei mai periculoși din Spania” are 46 de ani, este român și tată a doi copii. Este afirmația unui expert din Unitatea de Delicte Informatice din cadrul Poliției Naționale.

Pedofilul arestat recent într-un municipiu din sudul Comunității Madrid a violat cel puțin cinci fetițe, de între cinci și șapte ani, le-a filmat înainte și în timpul agresiunilor și a distribuit aceste materiale abominabile într-o rețea de pe internet. „Alegea fetițe atât de mici ca să nu povestească nimic. Este foarte rar să existe un număr atât de ridicat de victime”, au explicat surse din Poliție pentru ABC. „De la Nanysex nu am mai întâlnit așa ceva”, au adăugat. Vorbesc de cel mai mare violator de copii arestat în Spania.     

Agenți din Grupul I de Protejare a Minorilor, experți în identificarea de victime, au analizat o serie de filmări video primite de la colegii lor din Australia în baza de date International Child Sexual Explotation (ICSE). Aici apăreau minore de naționalitate română agresate și, în ciuda faptului că vorbeau în limba română, polițiștii au identificat obiecte care arătau că imaginile fuseseră filmate în Spania. „Nu erau evidente, dar suficiente ca să ne facă să începem investigația de aici”. După localizarea spațiului, în sudul Madridului, s-au împărțit în două echipe: una, în căutarea autorului, cealaltă, ca să găsească victimele.    

Mâinile bărbatului ce apăreau în imagini i-au făcut pe oamenii legii să se centreze pe un  mecanic auto. Au căutat în toate atelierele de mașini din localitate. Într-unul au găsit un banner publicitar similar cu un desen din unele tatuaje pe care le avea individul căutat. Supraveghind atelierul în cauză, noaptea, au văzut un bărbat ce părea a fi cel căutat.

În dimineața zilei următoare l-au arestat când mergea la muncă, fiind acuzat de delicte de abuz sexual, producere și difuzare de pornografie infantilă. Pe un braț avea un tatuaj inconfundabil, despre care polițiștii nu au dorit să ofere amănunte. Acest tatuaj fusese văzut în filmări.   

Ne-a rugat să îi permitem să stea câteva zile la noi  

În același timp s-a început și căutarea victimelor. Anchetatorii aveau doar numele din materialele informatice. În câteva ore au reușit să identifice cinci fetițe, cu vârste între cinci și șapte ani.

Părinții lor au fost nevoiți să le identifice în filmări. Au povestit cum pedofilul reușise să le câștige încrederea.

Individul ieșea „la vânătoare” cu microcamere foarte sofisticate pentru a filma fetițe în magazinele din localitate. Când alegea victima, se împrietenea cu părinții, vorbind de țara natală. „Am lăsat-o pe fetiță să se joace cu fiul lui”, au spus unii. „Ne-a rugat să îi permitem să stea câteva zile la noi pentru că soția sa îl dăduse afară din casă”, au declarat alții.     

Pedofilul fusese arestat pentru violență de gen, dar, deși pare incredibil, nu i se luaseră amprentele. Denunțul a fost făcut de soția sa, care le-a mărturisit anchetatorilor că a văzut ceva ciudat în telefonul mobil al soțului său. „Niciodată nu se despărțea de telefon”, le-a spus.   

Pedofilul are doi copii – o fată de 18 ani care nu mai locuiește cu familia, nici nu mai stă în aceeași localitate cu ai săi; și un băiat de zece ani.

 

 

      

  

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: