Noi in Spania
 

Răzvan Ochiroşii, foarte aproape de semnarea unui contract cu Alcorcón

Răzvan Ochiroşii, foarte aproape de semnarea unui contract cu Alcorcón

28 mai 2015

Fostul fotbalist stelist Răzvan Ochiroşii, care a jucat în ultimele două sezoane la echipa CS Guijuelo, din liga a treia spaniolă, este foarte aproape de semnarea unui contract cu gruparea Alcorcón, din al doilea eşalon din Spania, informează deportedealcorcon.com.

Potrivit sursei citate, Ochiroşii s-a despărţit deja de formaţia Guijuelo. „Deşi nu este încă oficial, aducerea fotbalistului este rezolvată”, notează deportedealcorcon.com.

Răzvan Ochiroşii, în vârstă de 26 de ani, a evoluat de-a lungul carierei pentru echipele Steaua, Gloria Buzău, Oţelul, Săgeata Năvodari, Fuenlabrada şi Guijuelo.

Cu Ochiroşii în componenţă, echipa Guijuelo a încheiat sezonul 2014/2015 pe locul cinci în Grupa I a celui de-al treilea eşalon spaniol.

Alcorcón se află, cu patru etape înainte de finalul sezonului, pe locul zece în clasamentul ligii secunde din Spania, cu 51 de puncte. Alcorcón are şanse de accedere în play-ff-ul de promovare în prima ligă, diferenţa faţă de ultima echipă aflată pe o poziţie de play-off, Real Zaragoza (locul 6), fiind de şase puncte.

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: