Noi in Spania
 
alexandriongroup

Răzvan Raţ, prezentat oficial la Rayo Vallecano

Răzvan Raţ, prezentat oficial la Rayo Vallecano

3 septembrie 2015

Fundaşul Răzvan Raţ a fost prezentat oficial la Rayo Vallecano şi a declarat că a luat decizia de a reveni la echipa spaniolă cu sufletul, deoarece s-a simţit foarte bine în perioada în care a mai evoluat la gruparea din Madrid.

„Am luat decizia cu sufletul, pentru că în timpul în care am mai fost aici am fost foarte fericit. Am avut alte oferte, dar am ales cu sufletul şi de asta am decis să revin la Rayo. Mă simt foarte bine, dar depinde de antrenor dacă voi juca în meciul cu Valencia. Nu cred că aceşti doi ani sunt ultimii din carieră. Sper să fac o figură frumoasă şi să mai rămân până când mă vor lăsa genunchii. Le mulţumesc preşedintelui şi antrenorului că mi-au oferit şansa de a reveni. Este important că mi-au dat ocazia de a evolua la 34 de ani. Sunt foarte bucuros să joc la Rayo”, a declarat Raţ, conform site-ului oficial al clubului spaniol.

Fundaşul Răzvan Raţ, care a evoluat ultima dată la PAOK Salonic, a semnat un contract pentru două sezoane cu gruparea Rayo Vallecano. Răzvan Raţ a mai evoluat în 2014 la Rayo Vallecano, în 10 partide, înainte de a se transfera în Grecia.

În vârstă de 34 de ani, fundaşul stânga al echipei naţionale a jucat în cariera sa la formaţiile FCM Bacău, Rapid Bucureşti, Şahtior Doneţk, West Ham, Rayo Vallecano şi PAOK Salonic.

În această vară, conducerea clubului PAOK Salonic i-a transmis lui Raţ că nu intră în planurile antrenorului echipei, croatul Igor Tudor.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: