Noi in Spania
 

Stoichkov, frații De Boer și Puyol vin la Cluj. Meciul verii se va juca între Generația de Aur și Barcelona

zoom Stoichkov, frații De Boer și Puyol vin la Cluj. Meciul verii se va juca între Generația de Aur și Barcelona

19 aprilie 2018

Un meci între fotbaliștii români ai Generației de Aur și legendele FC Barcelona va avea loc în 16 iunie, la Cluj-Napoca, în cadrul primei ediții a Sports Festival, printre jucători numărându-se Gică Popescu, Gheorghe Hagi, Ioan Ovidiu Sabău sau Mendieta, Pujol și Stoichkov.

Fostul component al echipei Generației de Aur a României, Gică Popescu, fost căpitan al FC Barcelona, a declarat, pe 16 aprilie, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, că va juca atât în echipa generației de aur, cât și în cea a legendelor Barcelonei.

„Prima ediție a Sports Festival va avea loc între 14 și 17 iunie, la Cluj-Napoca, iar în cadrul acestui eveniment va avea loc un meci de fotbal între membrii Generației de Aur și legendele Barcelonei, în data de 16 iunie. Eu fac parte și din legendele Barcelona și voi juca în prima parte pentru echipa Generației de Aur și, dacă voi mai putea, voi juca și pentru Barcelona. Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din România. Niciunul dintre colegii mei din Generația de Aur, care au jucat în 1994, nu va lipsi, printre ei și Gică Hagi și Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie. De la Barcelona ar putea juca Stoichkov, frații de Boer, Mendieta sau Pujol, jucătorii sunt încântați să vină să joace”, a spus Popescu.

Primarul Emil Boc a declarat, la rândul său, că membrii Generației de Aur ar trebui să fie un imbold pentru noua generație de fotbaliști români, deși va fi greu.

„Clujul a fost, este și va fi un susținător necondiționat al sportului, avem titlul de Oraș European al Sportului în acest an, iar prin meciul Generației de Aur și legendele Barcelonei va fi pus pe harta mondială a sportului”, a spus Boc.

Organizatorul Sports Festival, Mirel Alexa, a afirmat că în cadrul evenimentului vor fi promovate peste 20 de sporturi, printre care fotbal, baschet, volei, oină, handbal, atletism, urmând să fie creată o punte între cluburile sportive și publicul larg.

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: