Noi in Spania
 

Marica le-a oferit Simonei Halep şi preşedintelui ales Klaus Iohannis câte un tricou al naţionalei

Marica le-a oferit Simonei Halep şi preşedintelui ales Klaus Iohannis câte un tricou al naţionalei

4 decembrie 2014

Atacantul Ciprian Marica a postat, pe 1 decembrie, un mesaj pe pagina sa de Facebook în care anunţă că le oferă de Ziua Naţională a României jucătoarei de tenis Simona Halep şi preşedintelui ales Klaus Iohannis câte un tricou al primei reprezentative personalizat.

El a ales numărul 9 pentru tricoul Simonei Halep, pe care o consideră cel mai bun atacant al României în „meciul cu imaginea proastă” din străinătate. „Dragi prieteni! Vă urez la mulţi ani fericiţi de ziua naţională a României! Şi pentru că este aniversare, fac şi două cadouri – tricoul sacru al echipei naţionale – pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toţi românii. Domnişoarei Simona Halep i-am ales numărul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!”, a scris atacantul echipei Konyaspor, pe pagina sa de Facebook.

Tricoul lui Klaus Iohannis a fost inscripţionat cu numărul 1, pentru ca preşedintele ales să fie „numărul 1 în lupta împotriva corupţiei”. „Un tricou cu numărul 1 îl voi oferi omului numărul 1 în stat, preşedintelui Klaus Iohannis. Să nu uitaţi, domnule preşedinte, câte speranţe şi-au făcut românii în privinţa dumneavoastră. Să fiţi numărul 1 în lupta împotriva corupţiei, în lupta cu nedreptăţile, în lupta pentru drepturile tuturor românilor! Încă o dată «La mulţi ani!» Hai România!”, a explicat Ciprian Marica. 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: