Noi in Spania
 
alexandriongroup

Bosch va construi o fabrică pentru mașini de spălat la Simeria. Vor fi peste 700 de locuri de muncă

zoom Bosch va construi o fabrică pentru mașini de spălat la Simeria. Vor fi peste 700 de locuri de muncă

5 aprilie 2018

BSH Hausgeräte GmbH, o companie a grupului industrial Bosch, achiziționează teren la Simeria, județul Hunedoara, pentru a construi o fabrică de mașini de spălat rufe, se arată într-un comunicat transmis de investitor.

„BSH Hausgeräte GmbH își continuă cursul de creștere în Europa și va investi aproximativ 110 milioane de euro într-o nouă locație în România în următorii ani. Producătorul de aparatură electrocasnică a achiziționat un teren de 40 de hectare pentru construirea unei fabrici de mașini de spălat. (…) Construcția unei hale de producție, precum și a unui centru logistic și a clădirilor administrative trebuie să înceapă pe proprietate încă din acest an”, se arată în comunicat.

Investitorul intenționează să înceapă producția de mașini de spălat în anul 2020. După construirea unor noi facilități de producție, fabrica va avea – începând cu 2022 – o capacitate de producție anuală de peste un milion de mașini de spălat pentru piața europeană. Noua locație va fi în viitor, după cele din Germania, Spania și Polonia, cea de-a patra fabrică de mașini de spălat din Europa.

„În ultimele luni am căutat intens o locație potrivită. Proprietatea din Simeria ne oferă condiții ideale pentru producerea mașinilor de spălat moderne, precum și logistica necesară”, a declarat Mihai Voicilă, directorul general al filialei BSH din România. El a adăugat: „Vom crea peste 700 de locuri de muncă acolo în următorii ani. Scopul nostru este de a produce aparate de uz casnic adaptate nevoilor consumatorilor și de a face viața de zi cu zi mai ușoară pentru oameni. Pentru aceasta avem nevoie de situri de producție și de centre logistice de primă clasă”.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: