Noi in Spania
 
alexandriongroup

Pirelli face noi angajări la fabrica din Slatina: 50 de persoane, recrutate în fiecare lună

zoom Pirelli face noi angajări la fabrica din Slatina: 50 de persoane, recrutate în fiecare lună

7 iunie 2018

Grupul italian Pirelli face angajări pentru fabrica din Slatina, obiectivul companiei fiind 50 de persoane recrutate în fiecare lună, până la sfârșitul anului.

CEO-ul Pirelli România, Wolfgang Meier, a declarat, pe 24 mai, la Slatina, că producătorul de anvelope are nevoie de toate categoriile de personal, începând de la operatori, până la specialiști în toate sectoarele de activitate.

„Campania de recrutare pe care noi o facem este una permanentă, așa cum am anunțat și la începutul anului, continuăm să creăm noi locuri de muncă. (…) Posturile sunt variate, căutăm de la operatori, până la specialiști, ingineri, în absolut toate sectoarele, de la mentenanță, la cercetare și dezvoltare, la partea de producție. Absolut oricine dorește să aplice pentru un loc de muncă în compania noastră este bine-venit”, a declarat Woflgang Meier.

Pirelli se extinde cu o nouă hală de producție și depozitare pe o suprafață de aproximativ șase hectare, astfel că vor mai fi campanii de recrutare, anunță reprezentanții companiei.

„Continuăm investițiile, fabrica va continua să crească, și de aceea atât partea de specialiști, cât și partea de operatori reprezintă oportunități pentru cei care își doresc să intre în fabrica noastră. Vorbim de angajări care se fac lunar și care pot să depășească 50 de persoane. Perioada de recrutare va continua până la sfârșitul anului, cel puțin. Apoi, în funcție și de numărul de CV-uri pe care le vom înregistra, vom continua această campanie de recrutare”, a mai spus CEO-ul Pirelli Tyres România.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: