Noi in Spania
 
alexandriongroup

S-a redeschis fabrica de vată minerală din fibră de sticlă Isover din Ploiești

zoom S-a redeschis fabrica de vată minerală din fibră de sticlă Isover din Ploiești

1 noiembrie 2018

Compania Saint-Gobain a redeschis fabrica de vată minerală din fibră de sticlă Isover din Ploiești, la doi ani de la întreruperea activității, în urma unei investiții de 5 milioane de euro în modernizarea liniei de producție.

„Activitatea fabricii Isover din Ploiești a repornit în luna august a acestui an. Redeschiderea fabricii face parte din planul de dezvoltare în România și în Europa Centrală și de Est al companiei”, a spus Ovidiu Păscuţiu, director general al Saint-Gobain Construction Products.

Linia de producție de vată minerală din fibră de sticlă va avea o capacitate de producție de peste 20.000 tone pe an. Prin reluarea activității de la Ploiești au fost create 50 de locuri de muncă noi, iar în 2019, oficialii companiei estimează fabrica va avea 170 de angajați.

Fabrica din Ploiești va furniza produse atât pieței locale, cât și în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croația, Bosnia, Macedonia, Kosovo și Albania. Compania negociază în prezent un contract pentru Ucraina.

Grupul Saint-Gobain este prezent pe piața românească de 20 de ani și deține pe piața locală 9 linii afaceri și 13 unități de producție.

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: