Noi in Spania
 
alexandriongroup

Încă aproape 14 kilometri de autostradă au fost deschişi circulaţiei

zoom Încă aproape 14 kilometri de autostradă au fost deschişi circulaţiei

20 decembrie 2018

Alţi 13,7 kilometri de autostradă au fost deschişi, pe 12 decembrie, circulaţiei rutiere, după ce două loturi din Autostrada Transilvania, între Iernut şi Ungheni, judeţul Mureş, au fost recepţionate.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din România, miercurea trecută au fost recepţionate lucrările de la lotul de autostradă Ogra-Iernut, în lungime de 3,6 km, iar cu o zi înainte au fost recepţionate şi lucrările sectorului de autostradă Ungheni-Ogra, în lungime de 10,1 km.

Autostrada Câmpia Turzii-Târgu Mureş, parte din Autostrada Transilvania, este împărţită în patru loturi, între Ungheni şi Ogra, având o lungime de 10,1 kilometri (lotul 1), între Ogra şi Iernut, având o lungime de 3,6 kilometri (lotul 2), între Iernut şi Cheţani, cu o lungime de 17,9 kilometri (lotul 3), respectiv între Cheţani şi Câmpia Turzii, lungimea pe acest tronson fiind de 15,6 kilometri.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, a declarat, întrebat fiind când se vor deschide circulaţiei celelalte două loturi, între Iernut şi Câmpia Turzii, că termenul este 2019, iar dacă nu va fi respectat vor exista penalizări.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: