Noi in Spania
 

PUBLICITATE

DE CE SĂ VĂ FACEŢI PUBLICITATE ÎN NOI ÎN SPANIA?

În Spania trăiesc peste 728.000 de români (728.967, după datele Institutului Naţional de Statistică, la 1.01.2013, şi 603.889, după datele Ministerului Muncii şi Problemelor Sociale, la 31.12.2007). Formează comunitatea cea mai numeroasă din Comunitatea Madrid.  

Noi în Spania este între mediile de comunicare ce au format Asociaţia pentru Cunoaşterea Populaţiei Imigrante (ACPI) şi promovează primul studiu de analiză a cititorilor, EMI. Acesta a fost realizat de firma UDN Investigación în septembrie-octombrie 2007, fiind coordonat de AIMC, organism responsabil de Studiul General al Mediilor de Comunicare (EGM). După studiul acesta, doar în Comunitatea Madrid Noi în Spania are 40.000 de cititori în fiecare săptămână şi este publicaţia lider în limba română, întrecând cu mult celelalte publicaţii.

• Conform Studiului General al Mediilor de Comunicare, doar în Comunitatea Madrid Noi în Spania este citit de peste 40.000 de români, altfel spus, un număr al săptămânalului nostru ajunge la 4,1 cititori. Se poate estima că numărul total al cititorilor săptămânalului nostru este în jur de 100.000.  

VALOAREA SUPLIMENTARĂ A SĂPTĂMÂNALULUI NOI ÎN SPANIA  

  • Este publicaţia pentru românii din Spania ce cele mai multe numere publicate
  • Este publicaţia ce ajută la integrarea comunităţii româneşti în Spania    
  • Este publicaţia ce îi ajută pe români să-şi păstreze identitatea naţională 
  • Este foarte apreciată atât de cititorii săi, cât şi de instituţiile române şi spaniole
  • Este o publicaţie ce se implică pe plan social  
  • Prin pagina în castiliană oferă posibilitatea societăţii spaniole, persoanelor de toate naţionalităţile, instituţiilor, oamenilor de afaceri să cunoască România   

Pentru aceste motive şi multe altele, firmele găsesc în săptămânalul nostru un foarte bun suport pentru a deveni mai cunoscute şi mai de succes. 

Caracteristici tehnice:

Periodicitate - săptămânal; tiraj actual - 20.000 exemplare; distribuţie - în toată ţara;  format - tabloid; număr de columne - 5;  imprimare - offset

CONTACT:

E-mail: noiinspania@yahoo.es