Noi in Spania
 

Stagii la Parlamentul European

zoom Stagii la Parlamentul European

21 noiembrie 2019

Vreți să vedeți cum funcționează o instituție precum Parlamentul European? Aplicați pentru un stagiu și aflați informații esențiale despre procesul de luare de decizii european.

În fiecare an 21.000 de persoane aplică pentru stagii la Parlamentul European și 500 dintre aceștia sunt selectate. Nu pierdeți timpul, aplicați până la 30 noiembrie!

Pentru a oferi oportunități de formare profesională și o înțelegere a activității sale, Parlamentul European are un program de stagii care permite absolvenților de studii universitare cu vârsta de 18 ani și peste să vadă ce înseamnă o carieră în UE.

Scopul stagiilor Schuman este de a contribui la educația și formarea profesională în context european a cetățenilor UE și de a le oferi acestora posibilitatea de a cunoaște activitatea Parlamentului European.

Durata acestor stagii este de cinci luni.

Solicitanții de stagiu la Parlamentul European trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani,

să posede o diplomă universitară, să nu fi lucrat mai mult de două luni consecutive într-o instituție sau organism UE, să nu fi efectuat o vizită de studiu la secretariatul Parlamentului European cu șase luni înainte de începerea stagiului, să îndeplinească cerința referitoare la cunoștințele lingvistice, să prezinte un cazier judiciar eligibil. 

Pentru a aplica la stagiile Robert Schuman, la Parlamentul European, trimiteți o cerere pe pagina de oferte pentru stagii (https://ep-stages.gestmax.eu/website/application-informations) până la 30 noiembrie. Cei care vor fi selectați pentru completarea stagiului vor avea posibilitatea de a lucra în Parlament începând cu 1 martie până la 31 iulie 2020.

 

 

 

 

 

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: