Noi in Spania
 

Institutul Cervantes lansează un curs on-line pentru pregătirea noului examen DELE A2

zoom Institutul Cervantes lansează un curs on-line pentru pregătirea noului examen DELE A2

9 februarie 2020

Disponibil în magazinul electronic al instituției, ajută la obținerea diplomei de spaniolă, cu probe actualizate

 

 

Institutul Cervantes a lansat un curs on-line de pregătire a noului examen DELE A2, cel mai solicitat – cu 30.500 de candidați în ultimul an școlar – și pe care trebuie să îl susțină cei care doresc să obțină naționalitatea spaniolă prin rezidență (cu excepția cetățenilor originari din țări vorbitoare de limba spaniolă), a anunțat instituția menționată, într-un comunicat.

Examenul este disponibil în magazinul electronic al Institutului Cervantes (https://clic.cervantes.es/es/curso-de-preparacion-para-el-nuevo-dele-a2).

Noul curs on-line oferă tot ce este necesar pentru pregătirea Diplomei de spaniolă A2, ale cărei probe au fost actualizate și vor intra în vigoare începând cu următorul examen, ce se va susține pe 14 februarie.    

Au fost reînnoite și probele pentru obținerea DELE A1, începând din luna aprilie.  

Materialele – orale, scrise și grafice – s-au obținut prin intermediul examenelor reale pe care le-a organizat până acum Institutul Cervantes.  

Cursul conține un număr mare de materiale video cu candidați reali care arată cum se desfășoară proba de exprimare orală, atât în sala de pregătire, cât și în cea de examen.

Elevul are la dispoziție un însoțitor virtual care îl ajută în procesul de învățare, cât și ca să se familiarizeze cu examenul A2. Asistentul îi explică modul  de abordare a fiecărei teme (care întotdeauna se bazează pe un examen real) și îi amintește aspecte relevante pentru a-l trece cu succes.   

Cu un limbaj simplu, ușor de înțeles, cursul on-line conține secțiuni cu „sfaturi pentru examen” și permite repetarea activităților ori de câte ori se dorește și obținerea soluției după realizarea acestora.   

Trei părți

Noul curs se împarte în trei secțiuni. În prima, elevul cunoaște structura examenului, notele și diferitele părți ale probei.  

A doua parte conține 118 activități în care se pregătesc probele scrise, de ascultare și orale. Pentru îmbunătățirea învățării și sprijinirii utilizatorului, activitățile au diferite tipologii și includ sarcini în care elevul trebuie să relaționeze, să ordoneze etc.    

Include și un examen real complet pentru ca elevul să își evalueze toate cunoștințele dobândite.

Înscriere

Elevii interesați să se înscrie la cursul de pregătire pentru examenul DELE A2 pot să o facă accesând magazinul electronic al Institutului Cervantes (https://clic.cervantes.es/es/curso-de-preparacion-para-el-nuevo-dele-a2).  

Mai multe informații despre modalități, cerințe tehnice cu privire la cursurile on-line de pregătire pentru examenul DELE se pot obține accesând https://ave.cervantes.es/cursos-en-linea-de-preparacion-para-el-examen-dele.  

Toate informațiile referitoare la diplomele de spaniolă (DELE) pe care le acordă Institutul Cervantes se obțin accesând https://examenes.cervantes.es/es/dele/que-es.  

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: