Noi in Spania
 

Un campionat virusat

zoom Un campionat virusat

9 iunie 2020

Din cauza COVID-19 toate campionatele din întreaga Europă au fost suspendate, iar unele, înghețate. De aceea, conducerea G.F. Arganda a hotărât și ea înghețarea Ligii F-7, atât în prima, cât și în a doua ligă, ne-a transmis antrenorul echipei Dor Român, Neluțu Cîrlan.

Dor Român termină această ediție a campionatului 2019-2020 pe podium, deci nu se dezminte ca una din forțele acestei ediții. Deși mai erau etape de jucat, cum am zis, liga s-a decis la masa verde și Dor Român se află pe poziția a treia.

Trebuie menționat și faptul că echipa era calificată și în semifinalele Cupei, cu mari șanse de a o câștiga.

Remarcăm și prezența în clasamentul golgheterilor a jucătorilor Cosmin Micu și Cercel Vasile-Ionuț, cu 17 goluri, și Lup Gheorghe, cu 14 goluri.

Interesant este faptul și că toate echipele românești au ocupat locuri în prima jumătate a clasamentului, ceea ce este remarcabil, dovedind o mai mare preocupare și determinare în fiecare joc, deci o altă calitate a meciurilor.

Antrenorul Neluțu Cîrlan a contat pe următorul lot de jucători: Jecan Iosif Adrian și Preda Răzvan Aurel, portari; Micu Cosmin (vicecăpitan), Peter Darius Vasile (căpitan), Băcăran Napoleon Ionuț, Lamaadi Yasine, Adad Ignacio „Chete”, Solas Manuel „Luisma”, fundași; Milea Andrei, Deac Cristian, Saez Moreno Ivan, mijlocași; Cercel Vasile Ionuț, Lup Gheorghe, Leonte Gheorghe, López Silva Rafael, Cătălin Munteanu, atacanți.

„Prin urmare, pentru această ediție, care s-a încheiat cum s-a încheiat, echipa Dor Român mulțumește tuturor echipelor participante și le dorește multă sănătate tuturor.

Pentru ediția următoare așteptăm vești bune în ceea ce privește COVID-19 și dorim să pășim pe terenul de joc cât mai repede. Bineînțeles, și cu amicalele aferente”, ne-a transmis antrenorul Neluțu Cîrlan.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: