Noi in Spania
 
alexandriongroup

FC Steaua Bucureşti, pe primul loc în Liga 1

zoom FC Steaua Bucureşti, pe primul loc în Liga 1

22 decembrie 2016

FC Steaua Bucureşti a câştigat, pe 17 decembrie, meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 1-0, pe Arena Naţională, în etapa a 21-a din Liga 1. Antrenorul echipei FC Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, după victoria formaţiei sale, că este mulţumit de rezultat şi de faptul că a revenit pe primul loc în clasament, deşi există mai multe probleme de lot.

Pe Arena Naţională, în faţa a aproximativ 200 de spectatori, Adi Popa a înscris singurul gol al partidei, în minutul 33. Timişorenii au avut un gol anulat în minutul 74, iar Alexandru Bourceanu a fost eliminat în minutul 90+3.

„Sunt mulţumit de rezultat. În prima repriză am controlat jocul, am avut ocazii mari să marcăm. În repriza a doua, după ieșirea lui Pintilii, n-am mai avut consistenţă. Am pierdut multe mingi, a fost un joc de uzură, dar e final de an şi trebuie să ne mulţumim cu acest scor. Trebuia să fim mai clari, să avem o posesie mai bună, să jucăm în viteză. Noi suntem de vină pentru ocaziile lor din repriza a doua, Timişoara trebuia să iasă la joc pentru că nu avea nimic de pierdut.

Deocamdată, avem această problemă cu postul de atacant. Ştiu că nu este uşor pentru jucători, dar asta e situaţia, încercăm mai mulţi oameni pe această poziţie. Toate echipele încearcă să ne surprindă pe contraatac. Cu Dinamo voi alcătui echipa cea mai bună, mă gândesc la finală.

Suntem pe primul loc, ne-am calificat în grupele Europa League. Eu zic că a fost un traseu foarte bun, având în vedere că au fost mulţi jucători accidentaţi.

Când jocul nostru va fi mai bun, când vom câştiga campionatul şi vom juca în Liga Campionilor, atunci vor fi mai mulţi spectatori în tribune. Deocamdată, asta e situaţia, trebuie să o acceptăm, nu să fim supăraţi. Oamenii trebuie să fie conştienţi că încercăm să construim o echipă şi să ne îndeplinim obiectivele. Am pierdut mulţi jucători importanţi şi probabil că vom mai pierde... nu e deloc uşor”, a spus Reghecampf după meci, la DigiSport.

În urma acestui rezultat, Steaua se află pe primul loc în clasament, cu 40 de puncte. FC Viitorul (39 de puncte) şi Gaz Metan Mediaş (37 de puncte) urmează să joace în această etapă.

În urma rezultatului de sâmbăta trecută, Steaua se află pe primul loc în clasament, cu 40 de puncte, iar ACS Poli Timişoara ocupă ultima poziţie în Liga 1, cu 8 puncte (penalizare de 14 puncte).

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: