Noi in Spania
 

Gică Popescu: Se poate ca din sezonul următor să mă întorc în fotbal

zoom Gică Popescu: Se poate ca din sezonul următor să mă întorc în fotbal

8 iunie 2017

La invitaţia lui Ionuţ Lupescu, 14 dintre componenţii Generaţiei de Aur au plecat, pe 2 iunie, la Cardiff, pentru a urmări finala Ligii Campionilor, ce s-a disputat pe 3 iunie între Juventus Torino şi Real Madrid.

„E un prilej extraordinar să vedem finala acolo unde s-a născut Generaţia de Aur, la Cardiff. Mă bucur că suntem mulţi din cei care am fost convocaţi atunci. După atâta timp este o ocazie minunată să fim împreună”, a spus Gică Popescu pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti.

Fostul căpitan al echipei FC Barcelona, în perioada 1995-1997, Gică Popescu a vorbit de alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, dar şi despre mesajele de ameninţare pe care Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al FRF, i le-a transmis lui Justin Ştefan.

„Nu aţi văzut că dacă îndrăznim să facem aşa ceva suntem pasibili de alte lucruri? Singurul care şi-a anunţat candidatura e Burleanu, probabil dacă a făcut-o are şi o strategie pentru alegeri. În 2014, înainte de alegeri erau anumite publicaţii de sport care înştiinţau UEFA despre situaţia pe care o aveam în acel moment. Ceea ce a făcut Bodescu e foarte, foarte grav, probabil cel mai grav lucru care s-a întâmplat în fotbalul românesc. Sunt declaraţii foarte, foarte grave. Nu cred că Generaţia de Aur se poate speria de unul ca Bodescu, nu cred. Până acum nu am discutat despre alegeri, dar poate o facem acum. Oricare dintre cei prezenţi aici ar fi mult, mult mai potrivit decât ce este acum la federaţie”, a mai spus Gică Popescu.

 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: