Noi in Spania
 
alexandriongroup

Mititelu îşi înscrie echipa în campionat

zoom Mititelu îşi înscrie echipa în campionat

6 iulie 2017

Adrian Mititelu nu se împiedică de procesul pierdut în instanţă în privinţa dezafilierii Universităţii Craiova. Omul de afaceri anunţă că îşi va înscrie o echipă în Liga 4 şi a pus la punct calendarul pentru perioada imediat următoare. Bugetul este conturat şi el: 200.000 de euro.

Instanţa a hotărât achitarea lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir în cazul dezafilierii Universităţii Craiova, dar şi respingerea despăgubirilor de 240 de milioane de euro cerute de Mititelu.

Totuşi, fostul patron de club din Liga 1 o va lua de la capăt în fotbal. Mititelu a anunţat că va înscrie „FC Universitatea Craiova” în Liga 4 şi a anunţat calendarul:

- 16 iulie – reunirea lotului

- 17 iulie – vizita medicală

- 17iulie-5 august – cantonament Craiova

- 12 august – începerea Campionatului Liga 4 Dolj

Lotul echipei va fi conturat în perioada următoare, omul de afaceri anunţând că din 35 de fotbalişti, doar 22 vor fi înregimentaţi, urmând ca totul să fie definitivat pe 8 august.

Alte informaţii prezentate de Mititelu pe pagina personală de facebook: „Antrenamentele de pregătire cât şi meciurile oficiale se vor disputa în Craiova fiind mai multe variante luate în calcul. Pentru afilierea la AJF Dolj precum şi înscrierea în competiţie urmează să fie depusă documentaţia necesară până la sfârşitul acestei săptămâni .

Echipamentul de joc este cel tradiţional Adidas. Acesta urmează să ajungă în circa 2 săptămâni.

Pe data de 8 august voi explica pe larg forma juridică a clubului şi modul de organizare pe viitor în conformitate cu ce am spus de-a lungul timpului. De asemenea, voi demonstra cu acte că noua entitate juridică asigură fără tăgadă continuarea tradiţiei fotbalistice a clubului Fotbal Club Universitatea Craiova, distrus de bandiţi. Există buget de cel puţin 200.000 euro pentru acest an. Mă aştept însă ca el să crească şi cu sprijinul suporterilor, sponsorilor, etc...”, a fost anunţul făcut de Mititelu pe Facebook. 

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: