Noi in Spania
 
alexandriongroup

Ce se întâmplă cu tricourile Halepeño?

Ce se întâmplă cu tricourile Halepeño?

1 aprilie 2015

Ascensiunea fulminantă a Simonei Halep, care în ultimii doi ani a ajuns în elita tenisului mondial, a atras după sine o mai mare expunere a sportivei din Constanţa în rândul fanilor tenisului din întreaga lume. Profitând de popularitatea fetei de 23 de ani care şi-a făcut un nume în circuitul WTA, adidas, sponsorul tehnic al Simonei, anunţa pe 26 ianuarie lansarea unei ediţii limitate de tricouri personalizate, botezată Halepeño, după un joc de cuvinte între „jalepeño” – ardei iuţi – şi numele campioanei din Constanţa.

Purtate în premieră de staff-ul Simonei la Australian Open, tricourile pe care sunt imprimaţi trei ardei iuţi în culorile drapelului României au reprezentat un adevărat succes pe piaţa internă, unde interesul ridicat al fanilor a făcut ca stocurile să fie epuizate. ProSport a făcut un tur al magazinelor adidas din capitală, iar rezultatul este, probabil, îmbucurător pentru oamenii responsabili cu conturile companiei germane, dar dezamăgitor pentru admiratorii tenisului care doresc să intre în posesia unui tricou personalizat pentru cel mai bun sportiv al României din ultimii ani.

În acest moment, în stocurile celor 10 magazine adidas din Bucureşti mai sunt disponibile doar câteva exemplare, toate destinate femeilor, iar explicaţiile angajaţilor se învârt în jurul cererii mari: „Sunt disponibile doar unele măsuri ale tricourilor pentru doamne. Cele pentru domni s-au epuizat foarte repede”.

Cuceriţi de stilul de joc şi personalitatea româncei, fanii de peste hotare, în special din Statele Unite ale Americii, ţară în care Halep a câştigat de curând turneul de la Indian Wells, şi-au manifestat prin intermediul reţelelor de socializare şi al comunităţilor on-line interesul pentru achiziţionarea tricourilor marca Halepeño, dar s-au lovit de imposibilitatea de a comanda unul on-line.

„Unde pot găsi acest tricou?”, „Ştie cineva de unde pot cumpăra un tricou Halepeño”, „Vreau un tricou Halepeño!” sau „Adidas, mi-ar plăcea să cumpăr un tricou, dar nu sunt disponibile în Statele Unite”, sunt câteva dintre mesajele pe care străinii impresionaţi de Simona Halep le-au scris pe twitter.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: