Noi in Spania
 

Sute de locuri de muncă în industria auto, create la Rovinari

zoom Sute de locuri de muncă în industria auto, create la Rovinari

24 ianuarie 2019

Aproximativ 800 de locuri de muncă vor fi create după deschiderea unei fabrici de sisteme de siguranţă auto, construită în oraşul Rovinari, judeţul Gorj, investiţia fiind de aproximativ 20 de milioane de euro.

Primarul oraşului Rovinari, Robert Filip, a declarat, corespondentului Mediafax, că lucrările la fabrica de sisteme de siguranţă auto au început.

„Am fost prezent la demararea investiţiei de 20 de milioane de euro care se realizează la Rovinari. Este vorba de o fabrică de sisteme de siguranţă auto, care va funcţiona într-o hală de producţie de peste 8.000 de metri pătraţi. În cadrul acestei fabrici vor lucra circa 800 de localnici. Deschiderea unei noi fabrici care presupune alte 800 de noi locuri de muncă reprezintă pentru mine, ca primar, garanţia că din ce în ce mai puţini localnici vor migra în căutare de forţă de muncă şi că tot mai mulţi rovinăreni se vor întoarce acasă”, a spus primarul Filip.

Potrivit acestuia, fabrica va angaja ingineri, lucrători TESA şi lucrători de linie, aici urmând să fie realizate închizătoarele pentru centurile auto.

Producţia chingilor destinate centurilor de siguranţă va începe pe 24 mai.

Acțiune:  facebook twitter google+
Comentariu

Comentarii: